Monday, October 12, 2009

First Time Parents


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...akhirnya bersua jua kembali setelah sekian lama saya menyepi dr ruangan blog..

Semalam alhamdulillah saya dan suami berkesempatan mengunjungi BORDERS memandangkan setelah sekian lama teringin nak pergi tapi apakan daya tak larat nak berjalan banyak-banyak..So we decided to buy this book untuk persediaan (~_^) ... Lagipun buku ni ade gambar-gambar yang agak membantu esp for others yang pertama kali akan bergelar ibu dan ayah..

Alhamdulillah first trisemester pun hampir berlalu so alahan pun dah mula berkurang, keletihan pun semakin beransur-ansur...So sape yg takde alahan tu alhamdulillah...Sebab tu peranan partner penting dalam situasi macam ni...kena tolong-tolong buat keja kat umah (^_^) ...

Anyway, thank you very2 much to my hubby for being understanding husband (~_^)

6 comments:

terry bogart said...

blog ni boleh jadikan rujukan utk parenting ni.. tapi..humr macam lama lg je..saya baru 20.. xpe ..kita amalkan konsep "mendidik anak before baby kluar lg"

sinar_islami said...

salam akak..
=) tulis la lagi..blh follow ni
mga selamat smuanya...nanti dh dpt baby post gmbr byk2 ye

MuNsYi^SaMa said...

btul2. lepas ni leh share utk first time parents yg laen..

فاطمة الزهراء said...

salam..insyaAllah nanti akak tulis..doa2kan sama ;)

Rintusir cuttack said...

I really enjoyed reading this blog. These types blogs will encourage our self to get knowledge about this types. Thanks looking for more good techniques..and thanks for sharing this most important information..... . I want to let you know that I posted a link to your blog in Quran

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

(a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
(h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

FAKEH KHALIFAH SAKA